Spring naar inhoud

KANJERsupport komt naar je toe!

3 december 2012

Hardlopen is het leukste wat er is en supporteren is een heel goede tweede. Ik vind het weergaloos genieten om langs de lijn te staan en lopers – bekend en onbekend – aan te moedigen. Iedere loper doet zijn/haar stinkende best en het zien van al die moeite geeft mij bergen energie die ik omzet in applaus. Met liefde en plezier doe ik het uur na uur na uur bij mega-evenementen, maar even enthousiast klap ik mijn vingers blauw bij een bescheiden crosswedstrijdje. Met mijn homemade spandoek houd ik de man met de hamer weg bij ‘mijn’ loopkanjers die zich – vaak anoniem – een slag in de rondte ploeteren op weg naar een titel, een pr, een overwinning op zichzelf, om het even wat. Genieten is het, eerlijk waar.

Zelf lopen gaat me op dit moment niet goed af, maar supporteren lukt altijd! Hieronder kun je zien waar het KANJERspandoek in 2013 voor je wappert. Voor updates kun je terecht op de pagina ‘Supportkalender‘  die vind je bovenaan in de menubalk.

Planning 2013

 

KANJERverzoekjes kun je doen door onderaan de pagina een reactie achter te laten.

KANJERsupport was in 2012 al hier

12 reacties leave one →
 1. Mariska permalink
  10 juni 2013 16:55

  Ik ga 21 september de Vredesloop doen in Den Haag (5 km) en zou wel support kunnen gebruiken! Ik wil graag mijn pr verbeteren (die niet echt snel is, liep vorig jaar 30.13, wil nu mikken op 28 min), maar de week ervoor hebben vrienden mij opgegeven voor een mudrace… dus de vraag is of er nog genoeg leven in de beentjes zit een week later.. Support van jou zou wel eens een goede opsteker kunnen zijn!
  Mariska

  • 11 juni 2013 20:28

   Ha Mariska, leuk dat je me gevonden hebt. De Vredesloop is lekker dichtbij en een mooi evenement, helemaal prachtig dat je jezelf als doel hebt gesteld om je PR te verbeteren. Dus ja, bij deze kun je op 21 september rekenen op mijn #kanjersupport.

 2. 5 december 2012 15:22

  Dag Anne, Hardloper Hans gaat op zondag 20 januari in Maassluis een halve marathon doen.
  In de laatste 5 kilometer heeft hij het altijd heel zwaar. Wil jij komen supporteren?
  Na afloop trakteer ik op warme chocomel.

 3. 3 december 2012 18:50

  @Esther wat een gelukje: Steenbergen supporterde ik afgelopen 2 jaar al vanachter mijn pc thuis, en ik kijk er naar uit om het in 2013 LIVE te komen doen.

  @Dorothé : )

  @Julie wie weet… Stockholm is zo gek nog niet.

  @José dat wordt een hattrick.

  Bedankt voor jullie enthousiaste reacties. Ik vind het nu al leuk!

 4. 3 december 2012 15:40

  Hallo Anne,
  dank je wel voor jouw support……ik ga jouw zien in Schoorl,,,,CPC,,,,,en ,,,Rotterdam.

  Groetjes
  José

 5. 3 december 2012 13:42

  Hoi Anne, wat een gewéldig initiatief om zo voor iedereen te supporteren. Vind ik een ontzettend leuk idee. En indredaad, als loper is het ook wel eens leuk om aan de andere kant te staan. Zo vaak loop ik niet in Nederland, maar nu zondag in Rotterdam de Bruggenloop, of 3/3 de zesurenloop in Stein. Je mag ook altijd komen supporten voor de ultramarathon van Stockholm op 4/8/2013 😉 Veel supporterplezier!

 6. 3 december 2012 13:17

  Geweldig dat je dat doet Anne! Ik loop voor de lol en heb niet zoveel support nodig, behalve op een marathon en die ga ik voorlopig niet doen.

  groetjes,

  Dorothé

 7. 3 december 2012 12:36

  Mei 2013 that is….

 8. 3 december 2012 11:28

  Anne is de beste supporter die je je als loper wensen kunt. Ik zou je heeeeel graag bij de 24 uur van Steenbergen langs de kant zien en horen. Dus, mag ik hierbij voor medio mei 2014 deze wedstrijd voordragen voor jouw supporterskalender? Ik kijk nu al naar je uit!!

Trackbacks

 1. Nagenieten en vooruitkijken « djaktief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: