Spring naar inhoud

Over mij

In de zomer van 2009 besloot ik in een opwelling dat mijn gezondheid beter moest. Door eerdere ervaring weet ik dat op mijn eigen houtje naar de sportschool gaan geen zoden aan de dijk zet. Na een week of wat van mezelf naar de apparaten slepen, heb ik er snel genoeg van. Ik vind sporten niet leuk. Maar ik wil wél fit zijn.

Mijn oplossing: een personal trainer. Ja zo’n dure spierbundel die aan huis komt om vervolgens op jouw kosten in je gezicht te schreeuwen dat jij best harder, sneller, langer, meer kunt opdrukken en afzien…  

Gelukkig bleek de dure spierbundel een vrolijke spontane geduldige blonde spring-in-het-veld, die enthousiast, maar met begrip voor mijn gebrekkige conditie, samen met mij aan de slag ging. Twee maanden lang twee keer per week stond ze bij me op de stoep met een tas vol sportgereedschap en een grote lach op haar gezicht. Klaar om mij mezelf in het zweet te laten werken. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen.

Haar enige opdracht was dat ik sporten leuk zou gaan vinden. En dat is gelukt. Maar op een heel andere manier dan we beiden hadden bedacht.

Claudia, bedankt!

2 reacties leave one →
 1. Steven Verseput permalink
  1 september 2013 22:09

  Beste Anne,

  Ik wil u interviewen voor een artikel in NRC Handelsblad over hardlopen. Zou ik u maandag even kunnen bellen om uit te leggen waar het over gaat? Zou u mij uw nummer kunnen mailen naar s.verseput@nrc.nl? Dan bel ik u.

  Alvast vriendelijk bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Steven Verseput
  NRC

 2. 26 augustus 2013 06:05

  Kom graag in contact met je. Mijn aanpak is het zelfde denk ik maar noem het anders: troep trimmen. Zie facebook met die naam en op site bri-energy.nl header troep trimmen.
  Kijk er naar uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: