Spring naar inhoud

Woon-werkverkeer

18 september 2011

Van opbouwloopjes is de afgelopen weken niets terechtgekomen. Op 31 augustus ben ik blijven steken met een setje van 4×3 minuten met 2 minuten wandelen tussendoor. Dat ging nog helemaal niet vanzelf, qua conditie dan. Maar…

…daar is inmiddels verandering in gekomen dankzij een nieuwe baan. Mijn werkplek bevindt zich niet langer ‘om de hoek’ in het centrum van Den Haag, maar bijna 12 km verderop. Fietsafstand. Het betekent dat ik vijf keer per week 2×50 minuten besteed aan woon-werkverkeer. Dat doet me goed. Voor mij is zo’n stukje fietsen een heerlijk ontspannen manier om de werkdag te beginnen en te eindigen, en ik hoop en verwacht dat mijn conditie erop vooruit zal gaan. Nu moet ik alleen nog even de juiste motivatie vinden om mijn hardloopschema er in te passen, want eerlijk gezegd: om na thuiskomst direct de deur uit te gaan om te gaan rennen… dat is tot nu toe een stapje te ver gebleken.

Als het lukt zie ik mezelf in de kortste keren met een verbeterde conditie weer lekker lopen. Heel misschien nét op tijd voor het crossseizoen.

Het begint al te kriebelen…

4 reacties leave one →
 1. 3 oktober 2011 09:59

  Mooi bospaadje! Succes met weer opbouwen!

 2. 21 september 2011 22:07

  Ik fiets ook vaak naar mijn werk. Soms ren ik erheen.
  Leuk die cross. Veel succes,

  Groet Mo

 3. 19 september 2011 19:54

  Ah, de Duinrellcross. Ik ga voor de lange cross van 4 rondjes.

 4. 18 september 2011 15:00

  Crossjes zijn vaak over meerdere rondjes. Je hoeft dan niet alle rondjes te doen. Je loopt er wat minder als je conditie wat minder is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: