Spring naar inhoud

Komt een vrouw bij de…

14 december 2012

Goedemiddag mevrouw de hardlopert. “Goedemiddag.” Fijn dat u zich bij ons meldt. Mag ik vragen, hoe was uw hardloopjaar? “Hoe mijn jaar was? Mijn jaar was kut. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.” O. Kan ik u ergens mee van dienst zijn? “Mwah.” Had u iets gehad willen hebben? Een nieuw schoentje of een paar sokken wellicht? De shirts in uw maat zijn in de reclame.

U heeft liever een doos motivatie. Tsja, daar zult u zelf voor moeten zorgen. Kan ik u interesseren voor deelname aan een marathonclinic dan? Nee? Jammer, ik zie u dat wel doen. O, u zelf ziet het niet. Dat kan. Maar geef de moed niet op hoor, mevrouw! In 2013 kan het allemaal weer gebeuren, nieuwe ronde nieuwe kansen. “Moet ik nog zien.” Zoals u wilt mevrouw. Als er verder niets van uw gading is, wens ik u alvast een prettige jaarwisseling en nog een goede middag. “Goedemiddag.”

na

na

5 reacties leave one →
 1. 15 december 2012 13:09

  Grappige blogpost, super geschreven. Ik wens je een super 2013 toe, het is je van harte gegund!

 2. 15 december 2012 12:59

  Oh Anne….. als ik kon smste ik je en dan stond ik op je stoep en dan moest je je schoenen wel aantrekken en meelopen. En als je dan thuis kwam dan was je moe en tevreden. Laat anderen je helpen om weer te beginnen en als je begonnen bent dan kom je weer in een routine. Toi toi en groetjes,

  Dorothé

  • 16 december 2012 08:56

   Dorothé dat is heel lief en sportief van je. Toeval wil dat er inderdaad iemand op de stoep stond en dat ik ben wezen lopen. Mooi toch.

   • 16 december 2012 09:56

    Hi Anne,

    En blog erover… wees trots op iedere meter die je gaat…. zo kom je weer in en dan kun je de rest ook beter aan.

    groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: